Ivanić dao ocenu priprema, pa priznao: Spominjemo Milan u svlačionici

03.02.2021

16:02 >> 16:09

0

Autor: N. St.

Jedan od najboljih igrača Zvezde pričao o svemu

Ivanić dao ocenu priprema, pa priznao: Spominjemo Milan u svlačionici
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Vreme za pripremu i trening je završeno. Fudbaleri Crvene zvezde su se vratili u Beograd i rade na završnim detaljima uoči nastavka sezone i izazova koji ih čekaju. Kako je sve to izgledalo je ispričao Mirko Ivanić.

– Pripreme su prošle odlično. Na Kipru smo odradili bazični deo, potom je usledila Turska, gde nam je bilo zanimljivije. Mnogo više smo radili sa loptom, uvežbavali taktiku, igrlali utakmice. Upravo smo na tim mečevima pokazali kvalitet, igrali smo protiv dobrih ekipa i uspevali da pobeđujemo. Jesu to prijateljske utakmice, ali je uvek lepo pobeđivati. Takođe, dali smo dosta golova posle sjajnih i uigranih kaciga – rekao je Ivanić.

Na redu je Superliga i okršaj sa Novim Pazarom u nedelju od 13h, ali se najviše priča o Ligi Evrope i okršaju sa italijanskim velikanom.

– Daleko je utakmica sa Milanom, u smislu toga da prethodno imamo ligaške duele. Spomenemo nekada Milan, prokomentarišemo ih u svlačionici, ali smo bili fokusirani da odradimo pripreme što bolje. Sada razmišljamo o Novom Pazaru i da na što bolji način započnemo prolećni deo sezone – završio je Ivanić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike