Iliev za 24sedam: Sećam se Ronalda i Kvarežme, ali svog gola kroz maglu

19.09.2020

16:17 >> 20:29

0

Iliev za 24sedam: Sećam se Ronalda i Kvarežme, ali svog gola kroz maglu
Copyright MN Press

Na dan kada je Kristijano Ronaldo debitovao u UEFA takmičenjima igrajući u Lisabonu protiv Partizana 2002.godine, aktuelni sportski direktor crno-belih Ivica Iliev priseća se svog pogotka “lavovima” za konačnih 1:3 u prvoj utakmici 1. kola tadašnjeg Kupa UEFA.

Priseća se, ali priznaje za 24sedam da mu baš ne ide od ruke dok pokušava da odmota film:

– Iskreno, dobio sam u poruci sliku sa te utakmice i probao sam da se setim mog gola. Sjajna uspomena, na jednoj strani Delibašić i ja, na drugoj Ronaldo i Kvarežma. Inače, Kvarežma je u tom trenutku bio veći talenat i nada Sportinga. E, sad, što se tiče gola… Priznajem, sećam se te situacije kao kroz maglu. Bio sam klinac, 21. godina, znam samo da sam posle mog gola mislio da smo u Lisabonu završili posao i sećam se da su Ronaldo i Kvarežma pokazali protiv nas da će biti veliki igrači – kaže Iliev za naš portal.

U revanšu je počelo sve mimo očekivanja svakog partizanovca, a tih beogradskih detalja se i Iliev bolje seća:

– Bili smo žestoko hendikepirani. Prvo, zbog kazne smo igrali pred praznim tribinama. Nismo imali navijače uz sebe, što je samo pomoglo protivniku da nam uzvrati istom merom. Drugo, povrede su nam izbacile iz ekipe nekoliko standardnih igrača, pa je Tumba morao da zove i omladince da bismo normalno trenirali. U svakom slučaju, za nas je to jedno lepo podsećanje na pobedu i početak jedne lepe sezone – zaključio je Iliev.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike