David Alaba i dalje "muči" Bajern

06.11.2020

16:06 >> 16:08

0

Autor: J. T.

Najnovije informacije oko sage sjajnog fudbalera i bavarskog giganta

David Alaba i dalje "muči" Bajern
Copyright Profimedia

Mesecima se već priča o neslaganju Davida Alabe i Bajern Minhena oko stavki novog ugovora i, gotovo je izvesno, do produžatka saradnje neće doći.

Reprezentativac Austrije nije bio zadovoljan onim što su mu Bavarci ponudili, ali je izgleda rešio da im se revanšira tako što neće zaraditi ni evro na njegovom odlasku. A, vrednost mu je procenjena na 65.000.000 evra. S tim da bi ga Bajern u januaru prodao i za duplo manje, jer mu na kraju sezone ističe ugovor.

Po saznanjima “Skaj sporta”, 28-godišnji defanzivac odlučio je da ostane u klubu do kraja i onda kao slobodan igrač izabere gde će nastaviti karijeru.

Sigurno je da se to čelnicima kluba ne dopada, ali može da raduje trenera Hansija Flika koji i pored pomenutih problema ozbiljno računa na Alabu.

A, spisak onih koji pokušavaju da privole Austrijanca je poduži i prilično zvučan. Navodno su među zainteresovanima Inter, Real Madrid, PSŽ, Juventus i, od letos, Mančester siti koji je pokušao da ga dobije u zamenu za Leroja Sanea, ali nije uspeo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike