Borjan je i dalje Zvezdina tema broj 1! Da li ide ili ostaje, ne pita se samo on

23.12.2021

18:33

0

Autor: 24sedam

Ekipa Dejana Stankovića trenutno na zimskom odmoru

Borjan je i dalje Zvezdina tema broj 1! Da li ide ili ostaje, ne pita se samo on
Borjan mn press - Copyright MN Press

Kraj polusezone u Crvenoj zvezdi bio je buran, pre svega zbog sukoba koji je postojao između trenera Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana. Ubrzo je i golman crveno-belih najavio odlazak iz Ljutice Bogdana. Morao je da reaguje i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je rekao da Borjan ostaje.

Na istu temu je na isteku kalendarske godine govorio i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu, da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh.

To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati - kazao je Mrkela u intervjuu za Objektiv i potvrdio Terzićeve reči.

- Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač.

Crveno-beli su polusezonu završili na drugom mestu sa pet bodova manje od Partizana, ali i sa plasmanom u osminu finala Lige Evrope. Takođe, očekuju ih i mečevi Kupa Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike