Zvezda menja planove! Kupuje u Šerifu, ali ne "pikiranog" kolumbijskog štopera

21.12.2021

15:43

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli trenutno na odmoru

Zvezda menja planove! Kupuje u Šerifu, ali ne "pikiranog" kolumbijskog štopera
20211213ivZvezdaRadnik40 - Copyright MN Press

Zimski prelazni rok će uskoro početi, a klubovi razmišljaju o odlascima i dolascima. Tako bi u Crvenu zvezdu mogao da dođe Edmun Ado. Reč je fudbaleru Šerifa iz Tiraspolja, kao i novopečenom reprezentativcu Gane koji igra na poziciji u veznom redu. Kako dalje saznaje Mozzart sport, mladi Afrikanac bi bio zamena za Njegoša Petrovića koji bi trebalo da ide na pozajmicu u Kadiz.

Klub iz Ljutice Bogdana je spreman da plati oko milion evra koliko Moldavci traže. U narednim danima bi pregovori trebalo da budu intenzivirani, a Zvezda se nada uspešnom ishodu. Ado ima 21 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog.

 

 

U Šerif je došao za 300 hiljada evra iz slovačke Senice. Pre toga, bio je na probama u Atalanti, Sasuolu i Bolonji. Ali tamo nije zadovoljio.

Istovremeno, dok je Ado blizu dolasku, Danilo Arboleda je sve dalje. Nedavno je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao da bi bilo šteta da se propusti šansa i dovede igrač kakav je pomenuti kolumbijski štoper. Ipak, Arboleda sada ima još ponuda, iz Italije i Turske, pa je pitanje koliko Zvezda može da izdrži tu trku. Podsetimo, Arboleda će biti slobodan igrač.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike