Ofanzivac napušta Zvezdu! Ide u komšiluk i to bez obeštećenja

22.12.2021

13:08

0

Autor: 24sedam

Ugovor ističe na kraju tekuće godine

Ofanzivac napušta Zvezdu! Ide u komšiluk i to bez obeštećenja
20211201mmZvezda0101 - Copyright MN Press

Zimski prelazni rok je sve bliži, a jedan od fudbalera koji bi mogao da napusti Crvenu zvezdu je i Aleksa Vukanović. Ofanzivcu crveno-belčih ugovor ističe na kraju tekuće godine, a rastanak je izvestan. U poslednje vreme, šef struke Dejan Stanković nije mu davao veliku minutažu, tako da je logično da se razmišlja o nekom drugom klubu.

Prema pisanju Sportskog žurnala, ozbiljno interesovanje je pokazao mađarski Honved, mada je na listi želja i srpskih superligaša. Honved je trenutno na osmoj poziciji mađarskog šampionata, sa 20 bodova iz 17 utakmica. Prvi je Ferencvaroš sa 35.

Ove sezone Vukanović je sakupio ukupno 130 minuta, u duelima protiv Kolubare (7:1), Radničkog 1923 (3:0), Voždovca (1:0) i TSC-a (3:2). Igrao je i u Kupu Srbije, 17 minuta sa Inđijom (1:0). Ipak, ostaće upamćen kao junak duela sa ekipom Jang Bojsa kojim je obezbeđen plasman u Ligu šampiona.

Podsetimo, u Zvezdu je došao pre tri godine iz Napretka. Prema procenama specijalizovanog portala Transfermarkt vredi oko 700 hiljada evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike