Stanojevića upitali o Kanteu i Ljajiću: Ako postoji mogućnost, bio bih najsrećniji

20.12.2021

15:08

0

Trener fudbalera Partizana sumirao je jesenji deo sezone

Stanojevića upitali o Kanteu i Ljajiću: Ako postoji mogućnost, bio bih najsrećniji
20210910ivPartizanPress11 - Copyright MN Press

Nakon uspešne polusezone i prvog mesta na tabeli, trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević održao je danas konferenciju za medije, na kojoj je analizirao učinjeno.

Tom prilikom, Stanojević se dotakao i prelaznog roka, te potencijalnih pojačanja. Pored napadača, najviše se govorilo o igraču sredine terena, te se jedno ime istaklo - Kante.

- Imate Jojića sa golovima i asistencijama, tu je i Pantić koji igra "box to box". Da li možemo da nađemo nekog boljeg? Kante? Možda... Zašto bih doveo stranca ako već imam Jojića i Šćekića "box to box igrače. Ako neko ode. Imamo Lolu i Zdjelara koji su tipični zadnji vezni i to nam je neophodno. Zašto bih zatvarao Terzića ili Jovića? Evo, recite mi? - upitao je Stanojević.

Ali, pored igrača Čelsija, pominje se i reprezentativac Adem Ljajić.

- Kad se takav igrač pojavi – naravno. Tad kažeš: „Da, da, on nam treba“. To je nerealna priča. Ljudi iz kluba mi to nisu stavili kao opciju. Ako postoji mogućnost, bio bih najsrećniji. Znate gde igra...

Evidentno je da su Partizanu neophodna pojačanja, s obzirom na to da ga očekuju utakmice Lige konferencija, a prvi rival biće praška Sparta.

- Vidim da imaju igrača koga Vest Hem traži i želi da plati 20.000.000 evra. Zamislite da imamo mi takvog. Nemaju strance, tek ću ih gledati, da vidim kako igraju protiv 3-5-2 sistema, kako na 4-2-3-1. Mitar nas očekuj u finalu, ali nije realno. Znate, nismo mi evropski krem da možemo sebi da dozvolimo da razmišljamo o narednim koracima. Tu smo negde i to je dobra stvar. Više razmišljam o Nišu, Zvezdi i Kragujevcu, nego i Česima - kazao je Stanojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike