Zvezdina najveća zimska želja je desni bek od dva miliona evra!

20.12.2021

17:20

0

Crveno-beli stavili pred sebe veliki izazov

Zvezdina najveća zimska želja je desni bek od dva miliona evra!
profimedia-0628362878 - Copyright profimedia/Miguel Pereira/Global Images/Sipa USA

Posle dugo vremena fudbaleri Crvene zvezde odlaze na zimsku pauzu sa bodovnim zaostatkom u odnosu na lidera šampiona i večitog rivala Partizan. Na sve to, zidine stadiona „Ljutice Bogdana“ potresle su priče o sukobu kapitena Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića posle remija sa Radnikom, kao i javno izrečena želja iskusnog čuvara mreže da tokom jauarskog prelaznog roka promeni sredinu.

Ipak, rukovodstvo srpskog šampiona i Stanković uporedo sa „gašenjem požara“ u svlačionici moraju da rade i na jačanju igračkog kadra pred velike izazove koji ih očekuju na proleće.

Napadač Ohi Omoižuanfo je već kaparisan i pojaviće se na prozivci mladog stratega, koji je pikirao i pojačanje na gorućoj poziciji desnog beka. Kako piše portal „Mozzartsport“, Crvena zvezda će tokom januara pokušati da angažuje reprezentativca Malija Falajea Saka (26).

Ono što u celoj priči predstavlja najveći kamen spoticanja jesu, naravno, finansije. Portugalska Vitorija Gimaraiš, s kojom Sako ima ugovor do leta 2024. godine, prema saznanjima beogradskog portala traži dva miliona evra, što bi za klub iz Ljutice Bogdana mogao da bude preveliki zalogaj.

Takođe, Sako se nalazi na meti italijanskih Salernitane i Sasuola, što bi dodatno moglo da zakomplikuje planove odgovornih na najvećem srpskom stadionu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzartsport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike