Najskuplji defanzivac ili monstrum - rešiće sud, a optužnica mu dopunjena novim zločinom

22.12.2021

11:55

0

Autor: 24sedam

Benžamin Mendi leži u engleskom zatvoru dok čeka suđenje za više silovanja

Najskuplji defanzivac ili monstrum - rešiće sud, a optužnica mu dopunjena novim zločinom
Copyright Bendžamin Mendi foto: Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Benžamin Mendi optužen je za novi slučaj silovanja, sedmi po redu, na poslednjem sudskom ročištu koje je održano rano jutros u Engleskoj.

U okviru priprema za njegovo suđenje, koje je odloženo, time je dopunjena optužnica Francuzu koji je na taj način stavljen u još teži položaj na Kraun sudu u Česteru.

Proces, čiji je početak bio najavljen za 24. januar, odložen je za 27. jun sledeće godine, a mediji spekulišu da bi on mogao da počne i 1. avgusta. Novo pripremno ročište održaće se 7. januara i tada bi moglo da bude raspravljano o kauciji za odbranu sa slobode.

Mendi je u zatvoru od 27. avgusta zbog kršenja uslovne kazne posle optužbi za šest silovanja i jedno seksualno zlostavljanje koji su počinjeni od oktobra 2020. do avgusta 2021. godine. Svi poznati podnosioci žalbe stariji su od 16 godina.

Mendi je prvo bio igrač francuskog Avra, a potom je, posle tri sezone u Marseju i jedne u Monaku, 2017. godine došao u Mančester siti, kao jedan od najskupljih defanzivaca, za koga su "građani" platili 60 miliona evra. Posle serije ozbiljnih povreda, mediji su počeli da otkrivaju i mračnu stranu njegove ličnosti. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike