Partizanovo dete nema ni sekund nastupa za Olimpijakos, a idu za njega još teža vremena u Pireju

18.12.2021

09:44

0

Autor: 24sedam

Svetozar Marković napravio dva koraka unazad letošnjim povratkom u Pirej

Partizanovo dete nema ni sekund nastupa za Olimpijakos, a idu za njega još teža vremena u Pireju
Copyright MN Press

Ako se može pronaći Partizanova svetla tačka iz prošle sezone, onda je to bio Svetozar Marković, dete crno-belih koje se vratilo u klub kao upozajmljeni igrač grčkog šampiona Olimpijakosa.

Nakon sezone u crno-belom dresu, 21-godišnji štoper morao je da se vrati u Olimpijakos, ali taj potez mu je bio za karijeru kao da je napravio ponovo dva koraka unazad.

Sada mu slede još teži dani. Iskusni Kostas Manolas, vratio se u Olimpijakos posle osam godina provedenih u Seriji A kao igrač Rome i Napolija. Njegovom povratku u Pirej obradovao se najviše Pedro Martins, jer veruje da će i onako granitna odbrana lidera grčkog šampoionata s njim biti još jača:

mnpress
 

- Očekujemo od Manolsa ono što je zaslužio svojim igrama i iskustvom. Znamo njegove liderske veštine i ličnost. On zna šta je filozofija Olimpijakosa, on je igrač koji je prošao ovde. Nadamo se da će drugi boravak biti isti. On je igrač koji može da pomogne, mi smo u prošlosti dokazali da umemo da integrišemo Grke u tim, koji poznaju filozofiju kluba. Važan igrač za nas, on će nam pomoći svojom ličnošću - rekao je Martins.

Marković, na drugoj strani, nema nijedan razlog da ovakvim raspletom bude zadovoljan. On još nije odigrao minut u grčkom prvenstvu u dresu Olimpijakosa, a nastupio je jedan meč u Kupu i tada su crveno-beli poraženi od Levadijakosa sa 3:2.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike