Zvezda dobila TSC: Stanković još ne može da dođe sebi, Lazetić čestitao svima osim dvojici aktera

16.12.2021

17:15

0

Autor: 24sedam

Na kraju je bilo 3:2 za goste iz Beograda

Zvezda dobila TSC: Stanković još ne može da dođe sebi, Lazetić čestitao svima osim dvojici aktera
20211125ivZvezdaLudogorec43 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je pobedila TSC u utakmici 21. kola Superlige Srbije. Vodio je domaćin dva puta, ali je na kraju ipak bilo 3:2 za goste iz Beograda.

- Ostaje i dalje žal za ta dva boda (protiv Radnika u prethodnom kolu prim. aut). Još ne mogu da dođem sebi - kazao je Stanković za TV Arenu o remiju sa Surduličanima.

Zatim je nastavio o današnjem meču.

- Teška utakmica protiv veoma motivisanog protivnika. Okretali smo dva puta rezultat protiv dobre ekipe. Ova ekipa ima karakter i duh. Dese se te nedelje kada lopta neće u gol ili pristup ne bude kakav smo zamislili. Čestitam momcima.

MN Press
 

Nije bilo lako vratiti se protiv nerešenog rezultata protiv Radnika. Hvala na podršci momcima svih 90 minuta idemo na zasluženi odmor i moramo da se vratimo tri puta jači - zaključio je Stanković, a zatim je pred kamere stao i kolega Žarko Lazetić.

- Dobra utakmica posebno za kraj sezone. Čestitam Zvezdi. Krenuli smo kako treba. Posle datih golova imali smo šanse. Lako smo primili drugi gol i to je poremetilo momke. Pritiskali smo do kraja. Čestitam svim akterima, sudijama, osim dvojici, ali je to druga i dublja priča - ostao je zagonetan šef struke TSC-a.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike