Put Nikole Ninkovića do suza radosnica: Saobraćajka, pa raskid ugovora i povratak u Srbiju (VIDEO)

16.12.2021

14:17

0

U Novom Sadu se upravo igra duel 21. kola Superlige Srbije

Put Nikole Ninkovića do suza radosnica: Saobraćajka, pa raskid ugovora i povratak u Srbiju (VIDEO)
Nikola Ninković - Copyright Printscreen

Fudbaleri Proletera na poluvremenu utakmice 21. kola Superlige Srbije vode sa 2:0 protiv Radničkog iz Niša, a strelac prvog pogotka bio je Nikola Ninković, nakon čak 510 dana.

Bio je 24. jul, prošle godine, kada je Ninković sa dva gola doneo Askoliju bod protiv Pordenonea (2:2), a italijanski mediji su tada spekulisali, da ga nakon sezone u kojoj je postigao devet pogodaka i namestio još 13 izvesno čeka povratak u Seriju A. 

Tada je fudbaler insistirao na transferu, Askoli je tražio previše para, a bivši fudbaler Partizana pokušao da primora klub na prodaju time što nije na vreme došao na pripreme.

A onda je usledila teška saobraćajna nesreća, u oktobru iste godine, a samo srećom, Ninković je preživeo bez trajnih psoledica.

Usledio je dug oporavak, pa raskid ugovora sa Askolijem, zatim period u Breši, pa odluka da se vrati u Srbiju i potpiše ugovor sa novosadskim Proleterom.

Sve to bilo je potrebno da bi Nikola Ninković danas plakao od sreće.

U šestom minutu utakmice novosadskog superligaša i Radničkog iz Niša, nakon izblokiranog šuta, ponovo se izborio za loptu i udarcem sa ivice kaznenog prostora doneo Proleteru vođstvo od 1:0.

U ovom trenutku, možda još važnija infprmacija, da je reč o prvoj utakmici u kojoj je Ninković starter još od leta 2020. pošto je u dresu Proletera do sada odigrao svega 53 minuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike