Partizanove šanse Česi oprezno procenjuju! Crno-belima će se svideti izjava čuvenog Tomaša Rosickog

13.12.2021

15:21

0

Autor: 24sedam

Bivši as Borusije i Arsenala sada je na mestu sportskog direktora Sparte

Partizanove šanse Česi oprezno procenjuju! Crno-belima će se svideti izjava čuvenog Tomaša Rosickog
rosicki2 - Copyright MN Press

Čuveni češki fudbaler Tomaš Rosicki, nekada je oduševljavao golovima u dresu Borusije Dortmund i Arsenala, a danas je sportski direktor Sparte. Kao i trener Vrba koji je sa Viktorijom Plzen igrao protiv crno-belih u Ligi Evrope pre četiri godine, tako je i on sa Arsenalom bio gost crno-belih u Ligi šampiona, u jesen 2010. godine.

- Veoma je zanimljivo, dobili smo prestižan srpski klub sa bogatom istorijom. Imaju sjajnu sezonu u domaćoj ligi, tamo imaju puno bodova, dominantni su. Ne čeka nas ništa lako. Vidim nas kao egal protivnike - započeo je Tomaš Rosicki svoju procenu žreba.

- Počinjemo mečom kod kuće, ne vidim to kao nedostatak. Najviše od svega, voleo bih da su navijači tu da nas podrže. To može napraviti veliku razliku. Veoma mi je drago što nismo uhvatili Bodoa/Glimta. Poželeo sam Partizan navijačima. Sa poslednjih pet timova koji su ostali, bio sam jasan, želim da doživim atmosferu. Nadam se da će se situacija u vezi sa Kovidom popraviti i da će biti moguće da imamo pun stadion u Srbiji i u Pragu. U domaćoj ligi su suvereni, ali su nekoliko puta padali u Ligi konferencije, pa me zanima kako će sada izgledati. Ja to doživljavam kao dobar žreb - rekao je fudbaler Ladislav Krejči poznatiji i kao LK37, budući da u ekipi postoji još jedan igrač istog imena i prezimena.

MN Press
 

 Golman ekipe Dominik Holec nije bio toliko zadovoljan žrebom:

- Nije baš najbolja sreća. Interesantan je protivnik,  verujem da možemo da se nosimo sa tim najbolje što možemo. Bilo je i lakših protivnika, ali će to biti zanimljiv izazov u ​​sportskom smislu. Biće to ravnopravna i zabavna dva meča za gledaoce. Ukoliko mere budu dozvolile, verovatno nas očekuju dosta intenzivne utakmice gledano iz perpektive navijanja. Okruženje će tamo verovatno biti veoma bučnije, sa ove tačke gledišta imamo čemu da se radujemo. Učinićemo sve što možemo da ih prebrodimo - rekao je Holec.

- Randers sam najviše želeo, ali i to je klub koji ima kvalitet. Želeo sam i Totenhem zbog atraktivnosti, ali na kraju možda neće ni ići dalje. Stalno sam govorio da će Vitese ili PAOK biti interesantni. Ali i sa Partizanom će biti veoma zanimljivo, radujemo se tome. Pripremićemo se za to najbolje što možemo - dodao je golman Spartana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike