Partizan je pobedio jer je na terenu bilo četvoro dece! Kapiten Zdjelar ponosan na crno-bele

10.12.2021

06:50

0

Autor: 24sedam

Možda je na semaforu stajalo 1:1 po završetku utakmice, ali u Humskoj je i taj remi zlata vredan

Partizan je pobedio jer je na terenu bilo četvoro dece! Kapiten Zdjelar ponosan na crno-bele
zdjelar3 - Copyright MN Press

Nije bilo lako biti igrač ili navijač Partizan u četvrtak uveče. Momci su na terenu prolazili kroz "pakao", a posmatrači imali razloga i razloga da ostanu bez živaca.

Kada se podvuče crta - cilj je ostvaren. A to je najvažnije. I dok je na semaforu stadiona u Humskoj na kraju meča sa Anortozisom pisalo 1:1, kapiten Saša Zdjelar video je trijumf ekipe iz Beograda.

- Mogu da kažem da je Partizan pobedio time što je na teren izašlo četvoro dece. To je najveća pobeda - rekao je Zdjelar.

 

 

A jedan od to četvoro Marko Milovanović izrastao je u heroja crno-belih, jer su zahvaljujući njegovom golu obezbedili evropsko proleće.

- Pokazali smo karakter i ostvarili zajednički cilj. Bila je borba svih 90 minuta, a sada se fokusiramo na budućnost - rekao je Milovanović i dodao:

MN Press
 

- Sjajan je osećaj postići gol, to je san svakog mladog igrača. Vredno radim, to je moj put. Čekam priliku i svaki put dam sve od sebe. Sad sam je iskoristio, tako ću i da nastavim.

Partizan je u šesnaestini finala Lige konferencija, čeka žreb i jednog od velikih protivnika. Crno-beli će na megdan jednom od osam timova - Sparta Prag, PSV, Lester, Fenerbahče, Marselj, Midtjiland, Seltik i Rapid.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike