Čovek koji je doveo Tadića u Ajaks odbio prebogate Arape, klub ih usput pecnuo (VIDEO)

08.12.2021

15:37

0

"Prestanite da zovete marka"

Čovek koji je doveo Tadića u Ajaks odbio prebogate Arape, klub ih usput pecnuo (VIDEO)
Dušan Tadić i Mark Overmars - Copyright Profimedia

Najbogatiji klub na svetu, Njukasl junajted i dalje je bez direktora fudbala, iako ima spisak za kupovinu igrača. Poslednji u nizu onih koji je odbio Saudijce je prvi čovek sportskog dela Ajaksa, Mark Overmars. 

Čovek koji je doveo kapitena Srbije u Amsterdam potpisao je novi ugovor, koji traje do 2026. godine. I to nije sve, Ajaks je usput “bocnuo” sve klubove koji su se interesovali za njega, a među kojima su i “svrake”. 

U videu kojim se objavljuje produžetak saradnje vidi se kafana u Holandiji i telefon na stolu koji zvoni. Pozivalac je “anoniman”, ali se čuju poruke koje se ostavljaju i koje govore o ponudama za Overmarsa. Zanimljivo je da se na ponudama čuju engleski, španski i francuski akcenat. 

Na kraju nekadašnji reprezentativac uzima gutljaj pića, a onda izlazi tekst “Neke filmove vredi gledati dva puta”. 

 

 

Posle toga je Ajaks tvitovao: “Prestanite da zovete Marka”. 

 

 

- I dalje osećam veliko uzbuđenje zbog mog rada i pričinjava mi veliko zadovoljstvo. Saradanja sa mojim kolegama iz upravnog odbora je vrlo dobra, baš kao i sa ljudima iz (Ajaksovog sportskog centra) Tukomsta, sa kojima sarađujem u skautingu, omladinskom sektoru, transferima i slično. Osećam da moj posao u Ajaksu nije završen, tako da bih voleo da nastavim – rekao je Overmars. 

Ajaks je prvi na tabeli Eredivizije, sa bodom više od Fejenorda, a u Ligi šampiona se lagano plasirao u osminu finala, pošto je pobedio u svih šest mečeva. 

Njukasl će sada morati na drugom mestu da traži sportskog direktora. Klub je pre nekoliko dana demantovao da je zvao Majkla Emenala za tu poziciji, a tom prilikom je objavio da je proces regrutovanja “temeljan i da traje da bi se pronašla prava osoba za posao”. 

Saudijci su u oktobru preuzeli klub, a posle potrage je pronađen i trener, jer je na klupu seo Edi Hau.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike