Ibrahimović voljan da nastavi u Milanu i posle juna, ali pod jednim uslovom

02.12.2021

08:05

0

Šveđanin rekao šta očekuje da uradi uprava

Ibrahimović voljan da nastavi u Milanu i posle juna, ali pod jednim uslovom
ibrahimović - Copyright Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović planira da igra i dalje u dresu Milana, ali je upravi kroz šalu postavio jedan zadatak. Naime, 40-godišnji švedski reprezentativac rekao je da će on prvi potpisati produžetak ugovora ako u Milanu planiraju da nastave saradnju sa trenerom Stefanom Piolijem.

- Ako Pioli produži ugovor, ja moram da potpišem pre njega - našalio se Ibrahimović i nastavio:

- On to zaslužuje, uradio je sjajan posao i mora da nastavi da radi ono što radi. Imao sam ovo samopouzdanje i ovu viziju, to je bio moj izazov kada sam potpisao. Sada smo na vrhu, ali moramo da radimo, da ne odustajemo i verujemo da je sve moguće. Drago mi je što navijači veruju u skudeto, nadam se da možemo da im pružimo tu radost.

Profimedia.rs
 

Ibrahimović je juče protiv Đenove pružio još jednu odličnu partiju u kojoj je prvim golom na meču pokazao ekipi put do ubedljive pobede od 0:3.

- Trener me je zamolio da pritisnem golmana i to sam uradio. Ovi momci me zabavljaju i čine da se osećam mlađim. U poslednje dve utakmice pravili smo greške, protivnici nisu bili superiorni, već smo mi pravili greške, koje su nas koštale rezultata. Izgubili smo dve utakmice, ali prvenstvo je dugo. Ima uspona i padova, ali u Đenovi smo pobedili i vratili se u igru - rekao je Ibrahimović.

Ibrahimovićev ugovor ističe u junu 2022. godine, a prema igrama u jesenjem delu prvenstva, on pokazuje neverovatnu vitalnost za fudbalera koji je ušao u petu deceniju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike