Zamka za "Delije" u Bragi! Popularna "Torcida" sprema haos Zvezdinim navijačima, policija očekuje incidente?

08.12.2021

13:40

0

Dosta navijačkih grupa dolaze na sever Portugala kako bi se obračunali sa pristalicama crveno-belih

Zamka za "Delije" u Bragi!  Popularna "Torcida" sprema haos Zvezdinim navijačima, policija očekuje incidente?
delije - Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde očekuje sutra najvažnija utakmica protiv Brage u Ligi Evrope kako bi obezbedili plasman na proleće u ovom takmičenju.

Ipak, prema pisanju portugalskih medija, ovaj suseret se smatra mečom visokog rizika, jer se očekuje veliki broj navijača crveno-belih na stadionu, a pritom ističu da se očekuje i dolazak pristalica Hajduka iz Splita.

Naime, popularna "Torcida", inače ima odlične odnose sa jednom od najjačih navijačkih grupa Benfike "No name boys" koji večeras u Lisabonu igraju utakmicu odluke sa Dinamom iz Kijeva za plasman u osminu finala Lige šampiona. 

 

Na društvenim mrežama već se može videti da je došlo i do bliskog kontakta navijača Dinama iz Kijeva, koji su stigli u Lisabon potpomognuti navijačima Dnjipra, koji su jednom od predstavnika Torcide iz Splita dali svoje kontakte i poručili im gde mogu da ih nađu. 

Navodno navijači Benfike i Hajduka nisu došli, ali jeste policija i nekoliko ljudi je uhapšeno, pa je policija već zaustavila jedan potencijalni huliganski haos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike