Zvezda kompenzacijom pokušava da reši problem za koji nije kriva! Evo šta čeka sve koji su kupili karte za Ludogorec

15.11.2021

13:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli se obratili navijačima

Zvezda kompenzacijom pokušava da reši problem za koji nije kriva! Evo šta čeka sve koji su kupili karte za Ludogorec
delije - Copyright MN Press

Našla se Crvena zvezda u velikom problemu pred završnicu grupne faze Lige Evrope. I to ne svojom krivicom. Zbog, između ostalog, neodgovornog pojedinca, koji je posle utakmice s Midtjilandom pogodio u glavu kondicionog trenera crveno-belih Federika Panonćinija, srpski šampion predstojeći meč protiv Ludogoreca mora da igra bez podrške navijača, (ulaz dozvoljen samo deci do 14 godina), što je klub iz Ljutice Bogdana dovelo u veoma nezgodan položaj.

Naime, Zvezda je po plasmanu u grupnu fazu drugog po jačini UEFA klupskog takmičenja pustila u prodaju komplete ulaznica za tri susreta, zbog čega joj je suspenzija stadiona napravila dodatni problem.

Tim povodom, klub sa crveno-bele strane Topčiderskog brda obratio se navijačima saopštenjem u kojem su objasnili na koji način će pokušati da reše novonastalu situaciju.

- S obzirom na činjenicu da su navijači u velikom broju obezbedili pakete karata za mečeve našeg tima pre samog početka grupne faze, naš klub je našao najbolju mogućnost kompenzacije. Zvezda je odlučila da se revanšira svim navijačima koji su kupili karte tako što će zvezdaši dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica našeg kluba na „Marakani“, a detaljne informacije će biti poznate nakon završetka grupne faze. Naš klub ce kompenzovati navijače kartama iste ili veće vrednosti u odnosu na vrednost kupljenih karata za meč protiv Ludogoreca – objavili su crveno-beli na zvaničnom sajtu kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike