Partizanovo dete objasnilo kakva je veza između njegove proslave gola i "Ćelavog"

06.12.2021

10:19

0

Autor: 24sedam

Nemanja Jović preuzeo obavezu da izvodi penale dok u timu nema Natha

Partizanovo dete objasnilo kakva je veza između njegove proslave gola i "Ćelavog"
0MMM8470 - Copyright MN Press

Nemanja Jović ulaže mnogo truda ove jeseni da bi ubedio sve oko sebe da je on sadašnjost i budućnost Partizana, ali ga lopta često ne sluša pa se čini da teško savladava pritisak koji nameće igranje u crno-belom dresu. Gol sa penala protiv Novog Pazara mogao bi da bude nagoveštaj njegovih lepših dana u Partizanu:

 - Znali smo da će utakmica biti teška. Novi Pazar je tvrda ekipa, imaju dobre igrače. Znali smo da neće biti lako, ali smo bili fokusirani i uzeli 3 boda. Vraćam se, Bogu hvala, daću sve od sebe da budem sve bolji i bolji i da pomognem timu što više mogu. Znao sam da ću da šutiram penal ako ga bude bilo, vežbao sam na treninzima. Bio sam fokusiran i lopta je završila iza golmana. Drago mi je što smo Marko i ja dali golove za ovu pobedu, značiće nam obojici mnogo - rekao je Jović za sajt Partizana.

MN Press
 

U odsustvu najboljeg Partizanovog izvođača kaznenih udaraca, Bibarsa Natha, ovaj zadatak poveren je njemu.

- Kad sam bio omladinac izvodio sam penale, a ovo mi je prvi put da ih izvodim u prvom timu i veoma sam ponosan na to. Vežbao sam dosta, trudio se da svakim treningom doprinesem što više mogu, smatram da je zato doneta ta odluka. Ne obraćam toliko pažnju na način izvođenja penala. Nathu svaka čast! On je fenomenalan igrač i tu imam samo reči hvale.

Gol je proslavio na neobičan način u dogovoru sa Nemanjom Miletićem.

FK Partizan
 

- Ispoštovao sam Nemanju Miletića, pričali smo tokom utakmice o proslavi gola. On je pokazao kako da proslavim gol, to sam i uradio - kaže Jović i dodaje:

- Pričali smo tokom prvog poluvremena i tad mi je rekao da, kada dam gol, pokažem taj znak koji u prevodu označava ratnika.

Crno-bele u četvrtak očekuje poslednja utakmica grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa, a upravo protiv ovog tima Jović je upisao asistenciju prilikom gostovanja na Kipru.

- Ja sam siguran da ćemo pobediti. Već se sad okrećemo toj utakmici, svi znamo šta nam znači. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bi se ponovila ta asistencija, daću sve od sebe da se to ostvari!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike