Partizanov biser glavna tema dvojice trenera: Stanojević "spušta loptu", Radojičić žali, nije mu lako

05.12.2021

17:00

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su slavili sa 2:0

Partizanov biser glavna tema dvojice trenera: Stanojević "spušta loptu", Radojičić žali, nije mu lako
0MET6011A - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar u utakmici 19. kola Superlige Srbije, pa je Aleksandar Stanojević imao više razloga za zadovoljstvo od Dragana Radojičića.

- Čvrsta su, tvrda ekipa, videli ste... Nije slučajno što ne gube često utakmice. Organizovani su, mi smo bili strpljivi i na kraju smo pobedil - rekao je Stanojević na početku izjave za TV Arena sport, a zatim mu je postavljeno pitanje o mladom Marku Milovanoviću, koji je dao vodeći gol.

-  Dobro, videćemo, nemojte da ga hvalimo mnogo. Dobar je, svaka čast, doneo je nam taj mnogo važan prvi gol, otvorio utakmicu, tako da, polako...

MN Press
 

Onda je reč dobio Radojičić. A i on je pričao o mladom Milovanoviću koji je šansu dobio na startu drugog poluvremena, umesto Danila Pantića.

- Očekivao sam da Partizan napadne sa dva špica i da Milovanović dobije šansu. Najavljivao je Stanojević to posle gola Dubočici (u Kupu) i spremali smo se za takav scenario. Na rasplet su uticale dve naše prinudne izmene. Nije nam lako, i prethodno smo bili oslabljeni.

Partizan je bio bolji za ta dva gola. Nismo imali protok lopte i nismo šutnuli na gol. Postižemo pogotke, ali danas nismo šutnuli u okvir gola što je poražavajuće. Momcima svaka čast na borbenosti, nemam šta da zamerim, a Partizanu želim sreću u četvrtak (protiv Anortozisa u Ligi konferencija) - zaključio je Radojičić.

Podsetimo, strelac je bio i Nemanja Jović, sa bele tačke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike