Razdvaja se Zvezdin štoperski tandem! Iskusni defanzivac završava svoju misiju na "Marakani"

03.12.2021

06:59

0

Autor: 24sedam

Miloš Degenek i Aleksandar Dragović od proleća neće biti bedem pred Milanom Borjanom

Razdvaja se Zvezdin štoperski tandem! Iskusni defanzivac završava svoju misiju na "Marakani"
Dragović Degenek - Copyright MN Press

Nije mu dobro počela sezona, a izgleda da će se na sličan način i okončati. Pošto je u početnim nedeljama bio na "belom hlebu" kod Dejana Stankovića, sa jednom nogom na izlaznim vratima na "Marakani", Miloš Degenek je uspeo da se vrati i nametne za mesto standardnog u timu, ali je u nastavku šampionata ponovo sebe doveo u nezavidan položaj.

Na Degeneka više ne računaju, što je pokazalo i njegovo prisustvo na klupi u meču protiv Voždovca, a za sve je "zaslužan" crveni karton protiv danskog Mitjilanda, koji je odveo ekipu u poraz - 0:1.

Drugi jasan znak da Degenek više nije u planovima jesu započeti pregovori sa Kolumbijcem iz moldavskog Šerifa - Arboledom, koji će najverovatnije pristati na ponuđene uslove i time postati partner u odbrani austrijskom reprezentativcu Aleksandru Dragoviću.

Pored Degeneka, svoju misiju na "Marakani" završio je i Loi Dioni, Francuz koji je letos došao na pozajmicu iz Anžea. Ona će se završiti pre juna, kako je prvim sporazumom bilo predviđeno, samo se između tri strane traži najbolji model koji bi završio ovu, za sve, neuspešnu saradnju.

Dioni u poslednje vreme ne trenira, jer se žali na stalne glavobolje.

VIDEO BONUS:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike