Bekamova pocepana arkada iz 2003. godine dobila nove detalje, otkrio ih Portugalac

03.12.2021

11:36

0

Autor: 24sedam

Karlos Keiroš bio u svlačionici kada se desio sukob Fergusona i engleskog asa

Bekamova pocepana arkada iz 2003. godine dobila nove detalje, otkrio ih Portugalac
Copyright Dejvid Bekam Profimedia

Bivši trener prve generacije "galaktikosa" u Real Madridu Portugalac Karlos Keiroš bio je pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu kada se dogodila jedna od najktroverznijih epizoda u istoriji Old Traforda sa prgavim Škotom i prvom zvezdom ekipe Dejvidom Bekaom u glavnim ulogama.

Incident zapamćen po pocepanoj arkadi Bekama i danas, 18 godina od kada se odigrao, privlači pažnju medija i preko sporednih ličnost koje su prisustvovali nemilom događaju u svlačionici, dolazi se do najsitnijih detalja. Keiroš tvrdi da je za sve kriva neprecizna levica Fergusona!

Naime, poznato je da posle poraza (2:0) od Arsenala u FA kupu Ferguson ušao besan u svlačionicu ekipe i da je bio dodatno iritiran promašajem praznog gola od strane Rajana Gigsa pri rezltatu 0:0. U tom magnovenju zbog neuspeha pred sopstvenim navijačima Škot je šutnuo jednu kopačku, a Keiroš dalje kaže:

Profimedia
 

- Vreme je da se utvrdi istina o toj priči. Bio sam tamo u svlačionici tog dana i da ispravimo stvar, nije bio precizan šut jer je kopačka prvo udarila u sto, a onda se potom odbila i otišla u Bekamovom pravcu. Izvinjavam se Ser Aleksu, ali vaša leva noga je bila nije tako dobro kao što ste mislili - poručio je Portugalac bivšem šefu preko magazina "Four-Four-Two".

 

 

Keiroš se zadržao na objašnjenju šuta, ali nije dalje prepričavao dešavanja u svlačionicu. Englezi su danima pisali da su igrači ostali frapirani prizorom kada je iz pocepane arakade Bekama počela da teče krv i da je "žrtva" krenula u obračun sa Fergusonom. Očevici koji su ostali anonimni do danas tvrde da su igrači jedva obuzdali Bekama da ne uđe u fizički sukob sa trenerom, ali to je samo kasnije ubrzalo njegov odlazak iz Junajteda u Real Madrid za 30.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike