Pols Skols isprozivao naslednika: Mektomini bukvalno shvata distancu

27.12.2020

15:25 >> 17:34

0

Čuveni as Mančester junajteda kritikovao Škota zbog primljenog gola protiv Lestera

Pols Skols isprozivao naslednika: Mektomini bukvalno shvata distancu
Copyright SCOTT MCTOMINAY Skot Mektomini fudbaler Mancester Junajteda na utakmici UEFA Lige Evropa protiv Partizana na stadionu Partizana, Beograd 24.10.2019. godine Foto: MN PRESS Fudbal, Partizan, UEFA Liga Evropa, Mancester Junajted

Bivši as Mančester junajteda Pol Skols nije ostao ravnodušan zbog partije koja je njegovim naslednicima donela bod u duelu (2:2) sa Lesterom. Uzdanica Aleksa Fergusona kritikovala je i saigrača Olea Gunara Solskjera, kao i njegov izbor da ukaže poverenje igračima koji to nisu zaslužili.

Pročitajte još

– Mančester junajted je bio jači tim otkako su izvršene izmene, što znači da su bolji igrači započeli meč kao rezerve – rekao je Skols.

Legendarnog veznog fudbalera iritirala je i partija igrača na njegovoj poziciji – mladog škotskog reprezentativca Skota Mektominija:

– Mektomini shvata socijalno distanciranje previše bukvalno! Mora da zaustavi udarac, znamo svi šta može Barns da uradi. Mora da ustane i zatvori šut. David de Hea je bio malo pokriven, pa je nepravedno da njega okrivimo za gol.

Skols ne veruje da bi ova generacija “đavola” mogla da svrgne Liverpul sa trona već u ovoj sezoni:

– Mogu li da osvoje ligu? Ne znam. Mislim da mogu biti konkrentni, ali Liverpool je predobar za sve ostale. Ostalim timovima će biti teško da se približe Liverpoolu, tako da je ovo sjajan rezultat za njih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike