Gol-mašina Vlahović ima tajnu poruku: Kad vam treba, pozovite me! (VIDEO)

01.12.2021

11:38

0

Autor: 24sedam

Srpski as odigrao 100. utakmicu u Seriji A, a jubilej proslavio novim golom u pobedi Fiorentine

Gol-mašina Vlahović ima tajnu poruku: Kad vam treba, pozovite me! (VIDEO)
Tan2021-11-20_231137628_0 - Copyright Tanjug/AP/Massimo Paolone

Kad odigraš 16 utakmica u jednoj od najjačih liga u Evropi i postigneš 14 golova uz dve asistencije, ne treba da čudi što te juri ceo fudbalski svet.

Oseća to ove sezone srpski reprezentativac iz redova Fiorentine Dušan Vlahović. U duelu 15. kola Serije A, Srbin je odigrao 100. utakmicu u najjačoj italijanskoj ligi, a jubilej je obeležio onako kako najbolje zna.

Slavila je "Viola" sa 3:1 u susretu sa Sampdorijom, a Vlahović je bio strelac drugog gola. Raspoloženje u ekipi bilo je na visokom nivou nakon meča, a najviše razloga za slavlje imao je naš jubilarac.

 

 

- Kakav način da se proslavi 100. utakmica u Seriji A za Fiorentinu. Golom i pobedom! Posebne pohvale saigračima i stručnom štabu. Moramo da nastavimo jako da radimo i da se spremimo za naredne utakmice - rekao je Vlahović, a u ovoj izjavi moglo se naslutiti da nema nameru da menja sredinu.

Svidelo se to navijačima Fiorentine, ali je Dušanova sledeća rečenica ipak unela zebnju u njihova srca.

- Kad vam treba, pozovite me - rekao je srpski internacionalac, koji ugovor sa klubom iz Firence ima do 2023. godine, ali je teško poverovati da će čelnici Fiorentine propustiti priliku da zarade desetine i desetine miliona i prodaju koliko već u januaru naredne godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike