Mesiju Zlatna lopta? Ma dajte, pa i Ronaldo je više zaslužio nagradu od njega

30.11.2021

09:36

0

Autor: 24sedam

Toni Kros nezadovoljan proglašenjem najboljeg fudbalera na svetu

Mesiju Zlatna lopta? Ma dajte, pa i Ronaldo je više zaslužio nagradu od njega
Tan2021-11-29_223119478_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Lionel Mesi odneo je Zlatnu loptu, rekordni sedmi put, ali to uglavnom nije naišlo na odobravanje javnosti. A ni njegovih kolega.

Stiče se utisak da su svi nezadovoljni zbog izbora Argentinca, a svoj stav o celoj priči izneo je Nemac iz redova reala, čuveni Toni Kros.

- Prvo ću vam reći da me pojedinačne nagrade ne zanimaju, ali kada se već dodeljuju onda bi trebalo da to bude fer. Godinama gledam da to nije tako, a nekoliko puta smo videli dobitnike koji su na čudan način stigli do priznanja - rekao je Kros, pa onda direktno pričao o svom favoritu:

- Po meni, ako se bira najbolji pojedinac, to je morao da bude Karim Benzema. U prilici sam da vidim o kakvom je fudbaleru reč. Nema dileme da su Mesi i Ronaldo najbolji u poslednjih deset godina i da imaju kvalitet koji drugi nemaju. Ali ovog puta je bilo fudbalera koji su morali biti ispred Mesija. Ako samo pogledamo koliko je važnih golova postigao Ronaldo, ako vidimo da je Mančester junajted opstao u Ligi šampiona zahvaljujući njemu i njegovim golovima, onda je za mene sve jasno. Čak je i Ronaldo morao da bude ispred Mesija - proučio je Kros u jednom podkastu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike