Nemam više snage da ponavljam, situacija je nemoguća! Nekadašnji fudbaler Zvezde se „slomio“ posle poraza Legije od Lestera

26.11.2021

16:47

0

Autor: 24sedam

Filip Mladenović teško podnosi krizu velikana iz Varšave

Nemam više snage da ponavljam, situacija je nemoguća! Nekadašnji fudbaler Zvezde se „slomio“ posle poraza Legije od Lestera
Filip Mladenović - Copyright Profimedia/MATEUSZ SLODKOWSKI/CYFRASPORT/NEWSPIX.PL.

Fudbaleri Legije nikako da izađu iz „crne rupe“ u koju su upali pre dva meseca. Toliko je prošlo, ne računajući nacionalni Kup, od kako je tim iz Varšave upisao poslednju pobedu, što, očigledno, veoma teško pada iskusnom srpskom defanzivcu Filipu Mladenoviću.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde teško se miri sa situacijom u kojoj se našao njegov tim, a posle devetog uzastopnog poraza (gledajući Ekstrakalsu i Ligu Evrope) kao da se „slomio“ od nemoći.

- Vidiš kako sam tužan? Situacija u kojoj se Legija nalazi je jednostavno nemoguća. Nemam reči! Nadam se da ćemo proći grupu. Kako? Ne znam ni ja. Sve to boli, ali moramo da idemo dalje – kazao je Mladenović posle poraza od Lestera (3:1), koji je Legiju bacio na poslednje mesto grupe C Lige Evrope, ali sa realnim izgledima da se nađu u nokaut fazi, kako LE, tako i Lige konferencija.

Najbolji fudbaler Ekstraklase u prošloj sezoni istakao je, posle meča na Ostrvu, da je utakmica bila teška, jer Lester poseduje timski i individualni kvalitet, ali ga najviše zaboleo način na koji su njegovi saigrači kapitulirali protiv premijerligaša.

- S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, za nas je svaka utakmica teška. Primamo golove na „naš način“, posle jednostavnih grešaka. Toliko puta sam ponovio da više nemam snage, naše greške prave razliku na ovom nivou takmičenja. Ne znam šta drugo da kažem. Možemo da pričamo o odbrani, ofanzivi, bilo čemu, ali mislim da nije dobar trenutak – kazao je Filip Mladenović za poljske medije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike