Poljaci na pragu interesantnog rešenja za našeg fudbalera: Daj Srbinu ugovor samo na godinu dana!

28.09.2021

09:18

0

Navijači Legije smatraju da Filip Mladenović kuburi za manjkom motivacije u ovoj sezoni

Poljaci na pragu interesantnog rešenja za našeg fudbalera: Daj Srbinu ugovor samo na godinu dana!
Copyright Profimedia

Najbolji fudbaler poljskog šampionata za prošlu sezonu Filip Mladenović dobio je zvanično ovo priznanje za osam golova i devet asistencija koji su pomogli varšvavskoj Legiji da titulu prvaka zemlje vrati u prestonicu.

Levi bek reprezentacije Srbije na početku ove sezone nije u dobroj formi, pa se poljski mediji pitaju šta je uzrok njegovih lošijih partija i kako bi mogla da mu se vrati motivacija ukoliko je u njoj problem. Jedno od rešenja ponudio je bivši fudbaler Legije Marek Jožvijak.

 - Slažem se sa tezom da Mladenović u poslednje vreme igra slabije. Potpisao bih ugovor sa njim samo na godinu dana, da ga stalno motivišem, da ga držim motivisanog kako ne bi ležao na lovorikama, već da uvek ide punom brzinom napred. U glavi mu je da može mnogo, ali nije pravilno mobilisan, ne preuzima odgovornost za rezultat i ne pokazaje sve što može - kaže Jožvijak.

Mladenović ove sezone na preko deset nastupa u svim takmičenjima nije postigao nijedan gol, a tri puta je asistirao. Mediji mu zameraju to što se u poslednje vreme često verbalno sukobljava sa sudijama i navijačima, što mu ne donosi ništa dobro, baš kao ni njegovoj ekipi. 

Legija u četvrtak igra protiv Lestera drugi meč u Ligi Evrope. U prošloj rundi savladali su moskovski Spartak, dok u domaćem prvenstvu imaju tri pobede i četiri poraza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike