Pitanje Mladenovića za sudiju: Kako to da igram, a da mi ne dodelite žuti karton?

13.03.2021

06:45 >> 23:47

0

Srbin mora da odmara u sledećem kolu zbog četvrtog žutog kartona

Pitanje Mladenovića za sudiju: Kako to da igram, a da mi ne dodelite žuti karton?
Copyright Profimedia

Junak Legijine pobede nad Vartom iz Poznanja Filip Mladenović neće u sledećem kolu igrati protiv Zaglebja, jer je pored dva gola i asistencije svojoj statistici pridodao i četvrti žuti karton. Zbog opomene, koja mu je prestorgo dodeljena, imao je i razgovor sa sudijom Pjotrom Lasikom.

– Ne znam šta da kažem o tom kartonu. Pitao sam sudiju kako to da igram, a da mi ne dodeli žuti karton. Malo mi je žao što moram propustiti sledeći meč u Lubinu protiv Zaglebja, mislim da nije bio faul onako kako ga je sudija video, jer ništa strašno se nije dogodilo. Neću igrati, ali popunjeni smo na svakoj poziciji, tako da svi igrači na klupi čekaju svoju šansu – rekao je Mladenović.

Levi bek iz Čačka nije zadovoljan kako su saigrači i on odigrali u odbrani, jer previše lako su primali golove. Mada jedan gol ide i na dušu iskusnom Arturu Borucu koji je imao katastrofalnu procenu leta lopte posle njenog dolaska sa desnog krila. Bivši čuvar mreže Seltika, Fjorentine i Sautemptona i u 40. godini dozvolio je da ga lopta preleti i odsedne iza njegovih leđa u mreži.

– Dobro, možda nismo imali sreće. Ne znam šta je igrač Varte želeo da uradi, verovatno da centrira, ali lopta je pala u gol. Tada je usledio i penal za njih – priča Mladenović koji je još jednom istakao da mu odgovara ofanzivnija uloga u timu:

Pročitajte još

– Dugo nisam igrao u takvoj formaciji kao što je 3-4-3, ali mnogo puta sam rekao da mi se sviđa, češće se pridružujem napadu. I u subotu je dobro funkcionisalo, moramo biti zadovoljni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike