Zna se arbitar za evropski duel Zvezde: Sudio je u "El Klasiku", a pre toga i Piksijevim "orlovima"

23.11.2021

15:30

0

Autor: autor26

Utakmica će biti odigrana u četvrtak

Zna se arbitar za evropski duel Zvezde: Sudio je u "El Klasiku", a pre toga i Piksijevim "orlovima"
fkcz-mitjiland-82 - Copyright MN Press

Crvena zvezda će u četvrtak odigrati utakmicu Lige Evrope, koja bi mnogo toga mogla da odluči. Crveno-beli će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Ludogorec, a UEFA je odredila sudije za duel koji će početi u 18:45.

Glavni arbitar će biti Španac Hoze Marija Sančez, a pomagaće mu zemljaci Raul Kabenjero i Injigo. Za četvrtog sudiju je određen Pablo Gonzales Fuertes. U VAR sobi biće Hezus Hil Manzano, kao i Anhel Nevado.

Sančez (38) je ekonomista po zanimanju, a sudi od 2005. godine. U Primeri je od 2015, a na FIFA listi od 2017. Do sada nije sudio srpskim klubovima, ali jeste nacionalnom timu. To je bilo u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, u duelu sa Ircima u Dablinu.

U domovini ga cene, pošto je vodio poslednji "El Klasiko", izmneđu Barselone i Real Madrida.

Kada je reč o statistici, prosek mu je 5,53 žuta kartona po meču, odnosno 0,24 crvena. Prosek za penale je 0,31 po utakmici.

Podsetimo, trener prvaka Srbije Dejan Stanković neće moći da računa na Miloša Degeneka i Marka Gobeljića, zbog isključenja protiv Midtjilanda. Kartona treba da se paze Mirko Ivanić i Milan Pavkov, da ne bi bili suspendovani za meč sa Bragom u gostima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike