Vinisijus razbio Granadu, Luka jednom dodirnuo loptu u pobedi Real Madrida

21.11.2021

21:00

0

Jović nikako da živne i pokaže da mu je stalo da promeni svoj status

Vinisijus razbio Granadu, Luka jednom dodirnuo loptu u pobedi Real Madrida
vinisijus žunior - Copyright Tanjug/AP

Real Madrid nastavio je i u Granadi pobednički niz u La Ligi, pa je tako posle 1:4 na jugu Španije u seriji od četiri trijumfa.

Golove za Madriđane postigli su Asensio u 19, Načo u 25, Vinisijus Žunior u 56. i Ferlan Mendi u 76. mnutu. Za domaće u strelce se upisao Kolumbijac Luis Suarez.

U meču koji je rešen već u prvom poluvremenu šansu da odigra desetak minuta dobio je i srpski reprezentativac Luka Jović. Ipak, Srbin je još jednom u tako kratkom razdoblju na terenu bio neubedljiv i bez  želje da utiče na tok utakmice da su i pojedini navijači na društvenim mrežama morali da istaknu kako je svega jednom dodirnuo loptu.

 


Posle meča Karlo Anćeloti je dao komentar o utakmici i pojedinim svojim igračima, ali se nije osvrtao na partiju Srbina:

Tanjug/AP
 

 

- Asensio radi ono što ja tražim od njega, tako da dobija minutažu. Ali što je najvažnije, on pokazuje svoje kvalitete. Najviše mi se dopao kvalitet igre, ali mi se nije dopalo što smo posle drugog gola smanjili intenzitet i ritam. Nismo bili efikasni koliko smo mogli. Nivo igre Kazemira, Krosa i Modrića je veoma visok, za mene su oni i dalje najbolji vezni igrači na svetu. Njihova dinamika me oduševljava, rade stvari za koje se ja ne pitam, jer se sve dešava samo od sebe. Zamenio sam Vinijusa Žuniora da bi izbegli probleme. Utakmica je postala "vruća", a ja sam želeo da izbegnem probleme za nas i za Granadu - rekao je Anćeloti.

Tanjug/AP
 

 

Rezultati:

Hetafe - Kadiz 4:0 (1:0)

Granada - Real Madrid 1:4 (1:2)

Elče - Betis 0:3 (0:3)

Sosijedad - Valensija (0:0) u toku...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike