Partizanov "poslovođa" asistirao Vojvodini, pa zaslužio epitet najboljeg igrača derbija

21.11.2021

17:51

0

Miloš Jojić postigao gol i dva puta asitirao protiv "lala"

Partizanov "poslovođa" asistirao Vojvodini, pa zaslužio epitet najboljeg igrača derbija
pfc9 - Copyright FK Partizan

Najbolji igrač derbija Miloš Jojić u svojoj staistici zabeležio je još jedan gol, dve asistencije i čak jednu koja je otišla na račun protivničkog tima, ali trudom i neumornim preoravanjem terena u Humskoj pokazao je još jednom da ove jeseni on nosi Partizan na svojim leđima. On je najzaslužniji za pobedu 4:1 protiv Vojvodine u derbiju 17. kola Supelige:

- Na kraju dana je najvažnija ta pobeda, koju smo priželjkivali posle mučenja sa Proleterom kada smo i penal promašili. Znali smo da nas očekuje teška utakmica, Vojvodina tvrda ekipa nije slučajno u vrhu tabele. Međutim, od prvog minuta smo ušli jako, protivnik u prvom poluvremenu nije uputio nijedan udarac na naš gol, vodili smo 2:0. Mojom nepažnjom smo zakuvali utakmicu, primili smo gol, pa se opet brzo digli, dali treći, pa potom i četvrti, mislim da smo zasluženo pobedili i da smo pokazali da smo bolja ekipa - rekao je Miloš Jojić.

Crno-beli imaju mnogo kadrovskih problema. Zbog većih iili manjih povreda izbačeno je iz stroja nekoliko igrača, a sada se na sve to nadoveza problem Natha sa anemijom zbog koje će biti van tima do početka priprema za prolećni deo sezone.

- Već smo se susretali sa tim da dosta igrača nedostaje. Ipak, Partizan je veliki klub, ima veliki roster, navkli smo na dosta rotacija u timu, čak i kada pobedimo, na sledećoj utakmici dobiju priliku drugi igrači. Moram da pohvalim Lazara Pavlovića, odigrao je danas odličnu utakmicu, iza njega je bila dobra nedelja treniranja, skrenuo je pažnju na sebe i mislim da su pred njim neki lepi dani za dokazivanje.

FK Partizan
 

Od najiskusnijeg igrača otišle su i čestitke ka debitantu Mihajlu Iliću, koji je juče igrao za omadince protiv TSC.

- Ilić je danas dobio šansu i mislim da će pamtiti ovaj dan do kraja života. Drago mi je zbog toga, sećam se svojih dana. Partizanova škola izbacuje talente, a Ilke je dobar igrač i mislim da je pred njim jedna lepa karijera.

Povreda Nemanje Jovića i Nikole Terzića, a rupa u sredini zbog odsustva Natha, doneli su priliku Lazaru Pavloviću da podseti na svoja ranija izdanja:

- Čestitao bih Iliću na debiju za prvi tim i da samo tako nastavi. što se mene tiče, najvažnije da smo pobedili Vojvodinu i da nas nisu nijednom ugrozili. Sigurno da sam napredovao, treniram sa dobrim igračima, ali uvek može bolje. Ja se trudim i dajem sto posto - rekao je Pavlović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike