Svi golovi sa stadiona u Humskoj: Raspucani crno-beli u derbiju protiv Vojvodine (VIDEO)

21.11.2021

17:04

0

Odlična uvertira Partizana za meč u četvrtak protiv Flore

Svi golovi sa stadiona u Humskoj: Raspucani crno-beli u derbiju protiv Vojvodine (VIDEO)
pfc5 - Copyright FK Partizan

Partizan je pobedio Vojvodinu 4:1, lakše nego što se moglo očekivati na osnovu ranijih duela dva tima.

"Lale" su se nešto pitale samo do 35. minuta, kada im je mrežu zatresao Danilo Pantić, a posle toga na terenu je postojao samo jedan tim.

U 42. minutu proradio je i Partizanov Holanđanin Kvinsi Menig. On je bio izuzetno raspoložen na ovoj utakmici, ali nije imao dovoljno sreće da se pre upiše kao strelac ili asistent. Međutim, kada je to učinio napravio je pravo majstorstvo.

Protiv "lala" je napadao kao desno krilo i ova promena strana se pokazala kao pun pogodak Stanojevića, jer je Menig dao lep gol za 2:0, da bi kasnije naterao Kopitovića i Devetka da ga hvatanjem za dres zaustave i tako zarade kartone.

Vojvodina je u 48. minutu podigla glavu, ali samo za kratko. Pre i posle tog gola imali su samo još jedan pokušaj Busnića kod 3:1, a to je sve zajedno jako malo za ekipu koja je želela da se bori za trofeje ove sezone.

Partizan je na utakmici izveo 11 kornera i svaki put su drugačiju akciju prikazali. Po prvi put je jedna bila izrađena za Rikarda i ona je dala rezultat u 69. minutu.

Konačnih 4:1 bilo je delo Miloša Jojića, bez obzira na grešku kod gola Vojvodine, najbolji igrač Partizana na ovom derbiju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike