Ronaldo i Matić oči u oči sa Solskjerom: Krizni štab zasedao u Mančesteru

19.11.2021

10:46

0

Autor: 24sedam

U subotu Junajted gostuje Votfordu

Ronaldo i Matić oči u oči sa Solskjerom: Krizni štab zasedao u Mančesteru
20191024ivPartMan67 - Copyright MN Press

Mančester junajtedu ne ide u Premijer ligi, a o smeni menadžera Ole Gunara Solskjera se priča već izvesno vreme. Spekuliše se i o mogućim naslednicima, kao što su Brendan Rodžers, Zinedin Zidan, Maurisio Poketino i Erik ten Hag. Jasno je da je kriza na "Old Trafordu" velika, pa je Norvežanin sazvao sastanak sa šestoricom igrača koji su predstavljali tim.

Prema navodima britanskih medija, u ime saigrača razgovarali su kapiten Hari Megvajer, Kristijano Ronaldo, Bruno Fernandeš, Luk Šou, Viktor Lindelof i Nemanja Matić. Ideja je bila da se dođe do zajedničkog plana kako bi se spasila sezona.

Takođe se navodi da Solskjer ne razmišlja o odlasku. Isto tako se tvrdi da pomenuti treneri takođe ne bi prihvatali "vruć krompir" kada je dobar deo sezone prošao.

Međutim, kao veoma važan meč se navodi predstojeći sa Votfordom (subota, 16:00). Ukoliko i tu bude upisan poraz, pitanje je da li će Norvežanin i dalje imati poverenje uprave. Podsetimo, u tri prethodna meča Junajted je poražen od gradskog rivala, Sitija i Liverpula. Za utehu je pobeda nad Totenhemom.

Trenutno su na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa devet bodova manje od vodećeg Čelsija koji ima 26. Situacija je bolja u Ligi šampiona, pošto je Junajted prvi u grupi sa sedam bodova, iz četiri meča. Toliko ima i Viljareal.

Ipak, Solskjeru se odavno "drma" klupa jer se dobro zna koliko Englezima znači plasman u Premijer ligi i trka sa najvećim konkurentima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike