Zvezdaši vređali Bjekovića i rekli šta misle o najavljenim promenama na vrhu: Ne damo vam novog Toleta!

18.11.2021

12:49

0

Sudija Marko Ivković dva puta prekidao utakmicu u Inđiji zbog skandiranja navijača Crvene zvezde

Zvezdaši vređali Bjekovića i rekli šta misle o najavljenim promenama na vrhu: Ne damo vam novog Toleta!
indjija - Copyright MN Press

Na prve medijske nagoveštaje da bi zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković mogao da preuzme funkciju prvog čoveka krovne fudbalske organizacije reagovali su navijalči Crvene zvezde.

Oni su na kup utakmici protiv drugoligaša Inđije skandirali "Ne damo vam novog Toleta" "Bjeko, lopove" i "Bjekoviću, pi... grobarska", pa je sudija Marko Ivković u dva navrata prekidao meč.

Crveno-beli očigledno vide u najavljenim promenama mogućnost stvaranja zavere na vrhu srpskog fudbala protiv njihovog kluba.

Oni veruju da su titule Partizana u periodu od 2007. do 2013. godine, kada ih je osvojeno šest za redom, došle kao rezultat protekcije koju su crno-beli uživali od tadašnjeg prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića. Otuda sumnja da bi dugogodišnji sportski direktor Partizana Nenad Bjeković sa pozicije predsednika saveza učinio sličnu stvar u korist bivšeg kluba tokom svog mandata.

Crveno-beli vode posle pola sata igre sa 1:0, a gol je postigao Rišairo Živković u 24. minutu. Aleksandar Katai nije iskoristio penal u 5. minutu posle faula nad Nenadom Krstičićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike