Oglasio se Zvezdin trener pogođen flašom u glavu na utakmici sa Dancima

18.11.2021

10:37

0

Autor: 24sedam

Povređeni Federiko Panonćini zahvaljuje se svima na solidarnosti

Oglasio se Zvezdin trener pogođen flašom u glavu na utakmici sa Dancima
transparent - Copyright printscreen

Nakon što je 4. novembra na utakmici protiv Mitjilanda zadobio povrede od tvrdog predmeta bačenog sa tribine gde su bili Zvezdini navijači, italijanski kondicioni trener u stručnom štabu Dejana Stankovića Federiko Panonćini oglasio se iz Italije.

On ističe da stvari nisu bili ni blizu dramatične kako su prikazane u medijima, ali da uprkos svemu stvar ostaje ozbiljna

- Bio sam samo jednu noć u bolnici. Situacija je odmah stavljena pod kontrolu bez većih posledica i većih problema. Želim da umirim sve one koji su pokazali solidarnost i bliskost sa mnom. Želim da umirim sve i da im se zahvalim na ukazanoj pažnji - poručio je Panonćini preko sajta "Il Granchio".

crvenazvezdafk.com
 

Bivši kondicioni u Interu, Panatinaikosu i praškoj Sparti zadobio je povrede od bačene flaše koja je bila namenjena mađarskom sudiji Tamašu Bognaru. Panonćini je potom razbijene glave transportovan u bolnicu, ali je Zvezda zbog celog slučaja dobila kaznu od jedne utakmice suspenzije.

Kako bi se izvinili za ovaj incident Zvezdini navijači su na utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu istakli transprent sa imenom povređenog trenera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike