Objavljene fotke napadnute fudbalerke PSŽ: Steže se obruč oko naručioca zločina

18.11.2021

07:31

0

Autor: 24sedam

Kejra Hamruji zverski prebijena

Objavljene fotke napadnute fudbalerke PSŽ: Steže se obruč oko naručioca zločina
kejra - Copyright Profimedia

Kako dani prolaze tako se skalapaju kockice u istrazi o premlaćivanju fudbalerke PSŽ Kejre Hamruji za šta je na početku bila osumnjičena njena saigračica Aminata Dijalo zbog navodne ljubomore prema najvećoj konkurentici za mesto u timu.

Sve je, međutim, izvesnije da je nesrećna Dijalo dve noći nevina prespavala u istražnom zatvoru, a da su krivci negde još na slobodi. Obruč se, međutim, steže i pitanje je časa kada će sklopiti kompletna slika ovog zločina. Francuski mediji, BFMTV i dnevnik "Lekip" prenose detalje iz dosadašnjeg toka istrage, koja je rekonstruisala napad na fudbalerku.

Počelo je sve u noći 4. novembra. Posle 19.00 časova Dijalo je svojim autom došla po Hamruji kako bi zajedno prisustvovale večeri ženske ekipe PSŽ. Hamruji je kazala u policiji da nije videla ništa sumnjivo, niti je osetila da su praćene po dolasku u restoran i povratku kući. U 22.00 sata fudbalerke su ispričale da su u blizini kuće Hamruji dočekane od strane dvojice maskiranih muškaraca koji su stali ispred vrata vozača i suvozača, da bih posle toga silom izvukli iz auta. 

 

Napadač koji je očigledno bio zadužen za prebijanje Hamruji izvukao je šipku i počeo je da je bije po nogama. Dok je udara on je spominjao "oženjenog muškarca", ali ostale reči nisu razumele ni Hamruji, ni Dijalo koja je za sve to vreme bila samo držana od strane svog "čuvara".

 

 

Četiri fudbalerke PSŽ su mesec dana ranije primile telefonske pozive od čoveka koji je trenutno u zatvoru u Lionu. On je saslušan u policijskom pritvoru na početku istrage, jer je u tim razgovorima kritikovao Kejru Hamruiji zbog veze sa oženjenim muškarcima, te je tražio od njih da se drže dalje od nje.

 

 

Sada su spekulacije sve intezivnije koje se odnose na umešanost žene poznatog fudbalera Erika Abidala. Navodno, je Abidal bio u vezi sa Hamruji dok je on bio direktor Barselone, a ona članica ženske ekipe. Sumnja se da je Abidalova supruga angažovala kriminalce kako bi batinama upozorili fudbalerku da se kloni njenog supruga. Istraga je ukazala da je Hamruji nakon pretrpljenih batina pozvala Abidala i s njim obavila razgovor.

 

 

Advokat prebijene Said Hariri objavio je u medijima povrede koje je pretrpela njegova klijenktinja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike