Tužilaštvo će ispitati i bivšeg asa Barselone u istrazi o prebijanju fudbalerke PSŽ

15.11.2021

17:06

0

Erik Abidal imao bliske veze sa prebijenom Kejrom Hamruji

Tužilaštvo će ispitati i bivšeg asa Barselone u istrazi o prebijanju fudbalerke PSŽ
abidal - Copyright Profimedia

Čuveni fudbaler reprezentacije Francuske, Barselone, Liona i Olimpijakosa Erik Abidal biće saslušan u sklopu istrage koje Tužilaštvo suda u Versaju sprovodi da bi prikupilo dokaze o prebijanju fudbalerke Pari Sen Žermena Kejre Hamruji. Ovo je u izjavi za javnost najavila državna tužiteljka Merivon Kalibo.

Istražni organi nameravaju da ispitaju vezu između bivšeg francuskog reprezentativca i Kejre Hamruji, čiji je telefon glasio na ime Abidala.

Planira se, takođe, i saslušanje Abidalove supruge Hajet sa kojom je u braku od 2003. godine i imaju petoro dece.

Profimedia
 

Kako prenosi "Mond", pojavljuje se scenario osvete vezan za odnose Hamruji i Abidala. Prema rečima nekoliko fudbalerki PSŽ, Hamruji je pozvala Abidala dan nakon napada.

Za to vreme mediji u Francuskoj pišu o podljenosti u svlačionici PSŽ po pitanju povratka u tim osumnjičene Aminate Dijalo. Dok je još postojala samo teorija o njoj kao organizatoru prebijanja, zbog ljubomore prema konkurentkinji u timu, nije bilo reakcije kluba, a kako vreme prolazi i isplivavaju novi detalji, tako se menja i raspoloženje u samom timu.

Profimedia
 

Naime, većina sada nije srećna zbog načina na koji je ispaštala Dijalo koja je dva dana provela u pritvoru i želeli bi da se vrati u ekipu što pre. Međutim, postoji i grupa koja bi najradije volela da pre povratka Dijalo cela priče dobije konačan epilog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike