Rekorder Ronaldo ponovo ispisao istoriju: U duelu sa Srbijom uradio nešto što nije nikada ranije (FOTO, VIDEO)

15.11.2021

12:41

0

Autor: 24sedam

A mislili smo da je od Kristijana već sve viđeno, mora biti da nas mnogo mrzi

Rekorder Ronaldo ponovo ispisao istoriju: U duelu sa Srbijom uradio nešto što nije nikada ranije (FOTO, VIDEO)
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Fudbaleri Srbije plasirali su na Svetsko prvenstvo u Kataru pobedom and Portugalom u Lisabonu od 2:1.

Danima pre utakmice većalo se o tome kako zaustaviti strašnog protivnika na njegovom terenu, i ne samo zaustaviti ga, nego i trijumfovati.

Nije izgledalo baš izvesno da će tako nešto da se dogodi. A kako i bi kada je bilo neophodno postići gol više od ekipe u kojoj igra jedan od najboljih na svetu Kristijano Ronaldo.

Veliki Kristijano, čovek koji godinama unazad ispisuje stranice fudbalske istorije i ređa rekorde jedan za drugim. Mislili smo da smo od njega već sve videli, da će rekorde samo popravljati, ali ne i postavljati jer zaista nema baš mnogo toga što već nije uradio.

 

 

A on je i sinoć uspeo da uradi nešto novo u svojoj prebogatoj karijeri. I u duelu sa Srbijom uspeo je da ispiše novu stranicu istorije.

Samo mu se to što stoji na toj stranici nikako neće svideti. A tamo piše da je Srbija trn u oku legendarnom Portugalcu. Noćna mora!

Ronaldo prvi put otkako igra za nacionalni tim svoje zemlje nije uspeo da uputi nijedan jedini šut u okvir rivala u kvalifikacionim utakmicama! Prvi put!

 

 

Igra Ronaldo za Portugal punih 18 godina, upisao je 184 nastupa u dresu sa državnim grbom, postigao 115 golova... I nikada nije završio utakmicu bez bar jednog udarca u gol.

Sve do sinoć. Sve dok nije udario u odbrambeni zid Srbije, koji mu je "zabranio" da igra fudbal pred 60.000 svojih navijača.

 

 

Možda će se Ronaldu još nekada omaći, pa mu se desiti da ne šutne u okvir gola rivala, ali će za sva vremena ostati upamćeno da je prvi put zaustavljen od strane Orlova 14. novembra 2021. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike