Sve ima svoju cenu: Kažnjena devojčica kojoj je Ronaldo poklonio dres

13.11.2021

08:06

0

Autor: 24sedam

Utakmica u Dablinu je završena bez golova

Sve ima svoju cenu: Kažnjena devojčica kojoj je Ronaldo poklonio dres
ronaldo2 - Copyright Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je obradovao 11-godišnju Adison Vilan kada joj je poklonio svoj dres posle utakmice fudbalskih reprezentacija Irske i Portugala. Ali ne i njene roditelje.

Devojčica je utrčala na teren stadiona "Aviva" u Dablinu kako bi dobila dres zvezde Mančester junajteda i na taj način prekršila pravila.

Zbog toga će njeni roditelji morati i da plate. I to 2.500 funti.

- Kažnjena sam zbog ulaska na teren, ali tata će da plati kaznu. Preskočila sam ogradu jer sam bila u drugom redu. Onda sam potrčala na teren, bio je to pravi sprint, jer su mi se redari približavali sa obe strane.

Počela sam da uzvikujem Ronaldovo ime, on se okrenuo, video me i rekao da me ostave na miru. Pozvala sam ga i on je došao. Bila sam u šoku. Plakala sam i pitala sam ga da li mogu da dobijem dres? "Molim te, molim te, tvoj sam veliki navijač“ - objasnila je devojčica koja će sigurno "zanemariti" kaznu. Jer joj mnogo više znači uspomena na idola.

Podsetimo, utakmica je završena bez golova, a sutra će biti odlučeno na kojoj poziciji će Portugalci završiti takmičenje u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo u Kataru. U direktnom okršaju sa nacionalnim timom Srbije odlučivaće se o prvom mestu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike