Selektor Portugala pomešanih emocija posle Dablina: Svi znamo šta treba Srbija da uradi!

11.11.2021

22:50

0

Fernando Santoš zadovoljan rezultatom, ne i igrom

Selektor Portugala pomešanih emocija posle Dablina: Svi znamo šta treba Srbija da uradi!
santos - Copyright MN Press

Selektor Portugala Fernando Santoš izneo je utiske sa meča iz Dablina, gde su njegovi izabranici igrali bez golova sa Republikom Irskom.

- Zadovoljan sam ishodom, igrom nisam. Pre bih voleo da smo pobedili 5:0, ali tako je kako je. Svi znamo šta treba Srbija da uradi – da uzme sve bodove sa našeg stadiona u nedelju. Što se tiče današnjeg rivala, žarko su želeli pobedu, to je jasno. Imali smo poteškoća u napadu i odbrani, ali momci su se trudili - rekao je Santoš.

Pred više od 50 hiljada gledalaca u glavnom gradu Republike Irske, nekadašnji šampion Evrope uspeo je da sačuva svoju mrežu i osvoji bod pred odlučujuću utakmicu sa Srbijom, koja se u nedelju od 20:45 časova igra u Lisabonu.

Kristijano Ronaldo i družina su strepeli od 82. minuta, zbog isključenja temperamentnog Pepea, koji je dobio drugi žuti karton, ali su uspeli da odole napadima borbenog domaćina.

Na kraju, Portugal je uzeo bod na Aviv stadionu i preuzeo čelnu poziciju tabele A od Srbije, koja ima isti broj bodova (17), ali slabiju gol razliku (-4).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike