UEFA kaznila Crvenu zvezdu za incident na poslednjoj evropskoj utakmici

12.11.2021

14:46

0

Autor: 24sedam

Iz Niona stigla vest o sankciji crveno-belima

UEFA kaznila Crvenu zvezdu za incident na poslednjoj evropskoj utakmici
marakana - Copyright MN Press

UEFA nije bila prestroga prema Crvenoj zvezdi prilikom određivanje kazne za nerede koje su usledili nakon poraza od Mitjilenda 4. novembra u Ligi Evrope.

Crveno-beli su dobili jednu utakmice zabrane igranja pred svojim navijačima, kao novčani deo sankcije u iznosu od 45.000 evra.

To ne znači da će Zvezda biti bez podrške sa tribina, budući da je UEFA ponovo omogućila najmlađima, navijačima do 14. godina starosti da budu na stadionu.

Kazna će biti odrađena 25. novembra na drugoj utakmici u grupi sa bugarskim Ludogorecom, što će biti i odlučujući duel za ishod u prvoj fazi takmičenje. Ukoliko pobede crveno-beli će napraviti ozbiljan korak ka sigurnom plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope sa drugog mesta u grupi.

Crveno-beli su došli pod udar Displinske komisije UEFA nakon što je delegat sa utakmice protiv Mitjilenda u izveštaju naveo da su tvrdi predmeti doleteli sa severne tribine po završetku utakmice i da je tom prilikom teško povređen trener u stručnom štabu Dejana Stankovića Italijan Federiko Panonćini.

BONUS VIDEO:
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike