Ibrahimović u svom stilu: Telo sve starije, glava sve mlađa, ja sve lepši

08.11.2021

22:11

0

Ibrahimović pozvan u 40. godini da igra za Švedsku

Ibrahimović u svom stilu: Telo sve starije, glava sve mlađa, ja sve lepši
ibrahimovic zlatan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/MN Press

Mada je pre par nedelja zagazio u 41. godinu, Zlatan Ibrahimović ne planira da stane, već se na okupljanju reprezentativaca Švedske pojavio odlično raspoložen, spreman da veliča samog sebe u prepoznatljivom stilu.

Ibrahimović je priznao da mu povratak u nacionalni tim budi stari, dobar osećaj, koji je mogao da se vrati i ranije da pred EURO 2020 letos nije morao na operaciju kolena. Sada su povreda i oporavak daleko iza njega i on je već na osam utakmica u Serija A za Milan postigao tri gola i upisao dve asistencije.

- Konačno je dobar osećaj - rekao je Ibrahimović pred novinarima:

- Svakim danom sve bolje upoznajem svoje telo. Sve je starije, glava je sve mlađa i sve sam lepši.

 Fudbalski veteran odigrao je 118 utakmica za "tri krune" i postigao je  62 gola. Uprkos starim zaslugama, nije želeo da bude toliko samouveren i da kaže kako će sigurno igrati protiv Gruzije i Španije.

- Ovde sam jer sam član tima. Ako Jane želi da igram i jednu i drugu, igraću i jednu i drugu utakmicu. Ako on želi da ne igram, neću igrati nijednu. Jednu, igraću jednu. Sve zavisi od toga šta Jane želi. Svi žele da igraju, ali verujem da moram imati balans sa vremenom koje bih proveo u igri, zbog povrede iz koje sam izašao. Ako nađem pravi balans, trebalo bi da budem u mogućnosti da igram što više.

Švedska trenutno vodi Grupu B, sa dva boda ispred Španije i šest u odnosu na Grčku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike