Dan odmora od fudbala! Piksi i Vlahović cepali košarkašku, Jović stonotenisku mrežicu (FOTO)

08.11.2021

19:32

0

Reprezentativci Srbije se okupili u SC Stara Pazova

Dan odmora od fudbala! Piksi i Vlahović cepali košarkašku, Jović stonotenisku mrežicu (FOTO)
orlovi5 - Copyright MN Press

Okupljanje za operaciju Lisabon je počelo! Igrači sa spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija krenuli su sa pripremama za istorijski meč protiv Portugala 14. novembra na stadionu "Žoze Alvalade", koji će odlučiti ko će sa prve pozicije iz grupe A otići direktno na SP u Kataru 2022. godine.

Prvi dan prošao je u laganom sportskom danu, da se ne izgubi uludo dan u odmaranju, a da pri tome igrači ne osete opterećenje ako su u nedelju igrali za svoje klubove, pa posle toga morali da provedu sate u putu za Srbiju.

 

 

Piksi je igrače odveo u salu SC FSS u Staroj Pazovi, gde je svako od tada pristiglih igrača radio ono što mu je bilo po volji. Najviše je prema fotografijama bilo raspoloženih za basket: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Stefan Mitrović, Dušan Vlahović, pa i sam selektor koji je uhvaćen da nišani koš dok se u pozadini zagrevaju njegovi fudbaleri.

 

 

Strateg "orlova" uhvaćen je i u partiji stonog tenisa sa Lukom Jovićem, ali nije poznato ko je u tom ping pongu bio bolji od njih dvojice.

Fudbaleri Srbije 11. novembra protiv Katara igraju prijateljsku utakmicu, a tri dana kasnije zakazan je duel sa Portugalcima. Zbog problema sa povredom Darka Lazovića u tim je naknadno pozvan Aleksa Terzić, pa tako Fjorentina ima čak četvoricu svojih igrača u selekciji Srbije.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike