Ibra je stidljiva, nežna duša, da ga mažeš na hleb: Stanković otkrio "tajnu" legendarnog Zlatana

13.10.2021

15:47

0

Nikada ne bismo rekli da je takav čovek

Ibra je stidljiva, nežna duša, da ga mažeš na hleb: Stanković otkrio "tajnu" legendarnog Zlatana
profimedia-0029630508 - Copyright Profimedia

Trener Crvene zvezde delio je klupske boje sa Zlatanom Ibrahimovićem.

U velikom intervjuu za italijanske medije Dejan Stanković je pričao na brojne teme, a jedna od njih bio je i fudbaler Milana.

Deki i Zlatan su prijatelji, a novinari Tutomerkata iskoristili su susret sa Stankovićem na utakmici Srbija - Azerbejdžan da pitaju našeg stručnjaka šta misli o nekadašnjem saigraču.

- Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, "na hleb da ga mažeš" - rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde naglasio je da je srećan što Ibrahimović i dalje aktivno igra fudbal.

- Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi.

Stanković i Ibrahimović bili su saigrači u milanskom Interu od 2006. do 2009. godine, postali i ostali veliki prijatelji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike