Svi su prošli detaljnu proveru: Španski selektor predstavio spisak igrača iz VAR sobe

05.11.2021

13:09

0

Luis Enrike obradovao i Brahima Dijaza iz Milana

Svi su prošli detaljnu proveru: Španski selektor predstavio spisak igrača iz VAR sobe
enrike - Copyright printscreen

Španski fudbalski savez i selektor Luis Enrike na originalan način predstavili su spisak igrača za naredne dve kvalifikacione utakmice "crvene furije".

Tim na koji Luis Enrike računa za poslednje dve utakmcie protiov Grčke i Švedske predstavljen je snimkom iz VAR sobe koji je podeljen na društvene mreže.
 

 

 

Špansi su pokazali da prate trendove, pa su tako jednu veoma važnu fudbalsku temu kao što je saopštavanje kandidata za naciuonalni tim odradili iz prostorije koje su toliko prisutne u govoru navijača da ih nije loše pogledati izbliza, makar i na potpuno neobičan način. Uz to, poruka navijačima je da su svi igrači prošli selektorovu detaljnu proveru kao i sve sporne situacije što prolaze VAR provere.

U odnosu na prethodni spisak koji je Luis Enrike saopštio za finalni turnir Lige nacija nova lica su Karvahal, Žordi Alba, Gaja, Karlos Soler, Morata, Rodrigo Moreno, Dani Olmo, Ansu Fati i Brahim.

 

 

Poziv je očigledno sa najviše emocija dočekala uzdanica Milana na pozajmici iz Real Madrida, Brahim Dijaz. On je objavi spiska sa svojim imenom na njemu dao i ličnu posvetu - fotka iz detinjstva u dresu Španije i poruka:

- Mnogo je snova bilo sa tim dresom kroz moje detinjstvo. Ponosan i radostan što mogu da igram za reprezentaciju. Sve za Španiju!

Španiji su neophodna dva trijumfa, 11. novembra u Atini protiv Grče i tri dana kasnije na svom terenu protiv Švedske. Šveđani su trenutno vodeći tim sa dva boda više.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike