Klop ljut na sudije: Liverpulu delio pravdu skandal majstor (VIDEO)

08.11.2021

06:28

0

Nemac potencirao posebno sudije u VAR sobi, što nikako ne amnestira Posona od krivice

Klop ljut na sudije: Liverpulu delio pravdu skandal majstor (VIDEO)
klop - Copyright Tanjug/AP

Liverpul je tek posle 11. kola prvi put ove sezone u Premijer ligi osetio gorčinu poraza. Bolji od "redsa" bili su igrači Vest Hema u Londonu (3:2), ali nemački stručnjak Jirgen Klop smatra da njegov tim nije imao pravedno suđenje i takav svoj stav potkrepljuje konkretnim slučajevima.

- Smiren sam, izgubili smo utakmicu i prihvatam to. Ali u nekim trenucima morali smo dobiti normalne odluke sudija, a to nije bio slučaj - rekao je Klop i napominje kada se to VAR nije oglašavao, a morao je:

- Mislim da je Kresvelov duel s Hendersonom bio opasan. Ne može se tako ući u duel i da si bez kontrole. Kod prvog gola je bio faul nad našim golmanom. Videlo se lepo da je neko držao Alisona i da on zbog toga nije mogao da uhvati loptu. Da li takvo suđenje ima smisla. U objašnjenju za neoglašavanje iz VAR sobe navode da situacija nije bila očigledna, pa stoga i nije bilo potrebe da se interveniše.

Klop je očigledno bio opasno  isprovociran suđenjem Krega Posona, koga su još prošle sezone označili kao arbitra naklonjenog njihovim rivalima i za to su dali valjan dokaz. Naime, Poson je u meču protiv Arsenala napravio gaf poput svog kolege Majka Dina, kada je prilikom propuštene šanse Arsenala gestikulacijom pokazao da mu je krivo što Liverpul nije primio gol.

 

 

 - Šta je Alison mogao da učini? Znam da će navijači reći kako izmišljam sada objašnjenja za poraz, ali nije tako. Igrači Vest Hema su se borili za pobedu i oni ne mogu biti krivi zbog odluka koje su sudije donele -  poručio je Klop.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike