Nema više neporaženih u Premijer ligi: "Čekićari" polupali Liverpul na 1001. meč Dejvida Mojesa

07.11.2021

18:44

0

Škot proslavio važan trenutak u karijeri

Nema više neporaženih u Premijer ligi: "Čekićari" polupali Liverpul na 1001. meč Dejvida Mojesa
mojes - Copyright Tanjug/AP

Više nema neporaženih u Premijer ligi. Ekipa Liverpula koja se do 11. kola držala na vrhu sa "nulom" u rubrici "porazi", morala je da pripiše prvi neuspeh posle gostovanja u prestonici na stadion Vest Hema.

Statističari kažu da je sjajni škotski stručnjak Dejvid Mojes večeras na stadionu "London" pobednički započeo svoju novu "hiljadarku" kao trener, budući da mu je duel sa Liverpulom bio 1001. meč u karijeri.

Tanjug/AP
 

Njegovi "čekićari" nisu ga izneverili. Savladali su Liverpul sa 3:2 i sada su na deobi 2. mesta sa Mančester sitijem, sa svega tri boda zaostatka za vodećim Čelsijem.

Golove na utakmici postigli su za domaće Alison Beker autogolm u 4,Fornals u 67. i Zuma u 74. minutu, dok su za goste pogađali Aleksander-Arnold u 41. i Divok Origi u 83. minutu.

Mojes je trener od 1998. godine kada je pšreuzeo brigu o četvrtoligašu Prestonu. Kasnije se proslavio na klupi Evertona, pa je dobio priliku da zameni slavnog zemljaka Aleksa Fergusona na klupi Mančester junajteda, da bi preuzimanja Vest Hema radio još u Real Sosijedadu i Sanderlendu.

Tanjug/AP
 

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike