Srbin morao u izolaciju: Dik Advokat nema na raspolaganju Uroša Spajića

21.11.2020

13:04

0

Igrač Fejnorda će propustiti duel sa Fortunom kako bi se izbegao rizik ako je došao iz Srbije zaražen koronom

Srbin morao u izolaciju: Dik Advokat nema na raspolaganju Uroša Spajića
Copyright Tanjug/AP Photo

Muke za bivšeg selektora Srbije zbog našeg reprezentativca. Trener Fejnorda Dik Advokat izjavio je na konfrenciji za medije pred utakmicu sa Fortunom da neće moći da računa na srpskog štopera Uroša Spajića.

Pavkov spreman za novi izazov

Iskusni defanzivac morao je da ode u izolaciju posle povratka iz Srbije sa obaveza našeg nacionalnog tima, jer su u klubu procenili da dolazi sa rizičnog područja, ugroženog velikim brojem zaraženih od koronavirusa. Kako se slučajno ne bi zaraza proširila na celu ekipu, jer je mladi tim već dva puta bio u karantinu zbog pojave simptoma kod nekoliko igrača, Fejnord je na nekoliko dana odvojio Spajića od ostatka ekipe.

– Spajić nije uz tim jer je rizik prevelik. Bio je u Srbiji i testiran je jutros, ali planiramo da za dva dana opet uradimo test na koronu, tako da ćemo biti bez njega narednih nekoliko dana – rekao je Advokat.

Zbog problema sa COVID-19, tokom trajanja obaveza sa reprezentacijom Srbije, van terena su Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković-Savić, Luka Jović, Darko Lazović i Đorđe Nikolić.

Stanković o rivalstvu sa Lalatovićem: Veliki borac, odrasli smo zajedno

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike