Niz bez kraja: Još trojica fudbalera Srbije zaražena

18.11.2020

09:45 >> 09:58

0

Autor: D. B.

Nema kraja lošim vestima iz fudbalske reprezentacije

Niz bez kraja: Još trojica fudbalera Srbije zaražena
Copyright MN Press

Nema kraja lošim vestima kada je u pitanju fudbalska reprezentacija Srbije! Iz FSS je saopšteno da su Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić oboleli od koronavirusa!

Uz njih je na kovid 19 pozitivan i jedan fizioterapeut. Što se tiče ostalih reprezentativaca i stručnog štaba rezultati su negativni – navodi se u saopštenju FSS dostavljenom medijima.

Pročitajte još: Kako Tumbaković vidi “slučaj Kolarov”

Pre ove trojica fudbalera, uoči meča protiv Škotske, FSS je objavio da je Luka Milivojević bio pozitivan, dok je po povratku u Italiju utvrđeno da je na koronavirus pozitivan i Aleksandar Kolarov.

Kao i u slučaju Luke Milivojevića medicinski tim FS Srbije odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji – objašanjvaju iz FSS.

Ovakve vesti znači da će Srbija večeras na meču protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija biti dodatno oslabljena pošto su iz nacionalnog tima već otišli Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Aleksndar Katai, a Saša Lukić neće moći da igra zbog parnih žutih kartona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike