Ruskom selektoru dosadili novinari: Modrić, pa Modrić! Pa šta onda? Dve noge, jedna glava!

05.11.2021

11:50

0

Valerij Karpin na svoj način objasnio da se Hrvata ne treba plašiti

Ruskom selektoru dosadili novinari: Modrić, pa Modrić! Pa šta onda? Dve noge, jedna glava!
Copyright Tanjug/Laurence Griffiths, Pool via AP

rasplet u grupi H u kvalifikacijama za plasman na SP u Kataru 2022. godine, biće zanimljiv kao i u našoj grupi A. Ovde u dvoje trku za prvo mesto trče Rusija i Hrvatska, a odluka će pasti u poslednjem meču dva tima koji se 14. novembra igra na splitskom Poljudu.

Ruski mediji do te mere ističu igračke vrednosti kapitena Hrvatske Luke Modrića da je selektor Valerij Karpin morao da reaguje nediplomatiski:

- U Hrvatskoj su Modrić i ostali igrači u vodećim evropskim klubovima. Ovo je problem koji se može popraviti. Upravo to je zadatak mog stručnog štaba. Kako ćemo to pokušati da rešimo? Da li ćemo uspeti ili ne, još jedno je pitanje. Gledajte, milion puta je prikazan video gde ja kažem: "Zidan, pa Zidan i šta onda?". Potpuno ista stvar je sada. Modrić, pa Modrić. Pa šta onda - upitao se Karpin pred ruskim medijima i nastavlja:

- Dve ruke, dve noge, jedna glava.

Reprezentacija Rusije odigraće još dva meča na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Prvo 11. novembra izabranici Valerija Karpina igraju sa reprezentacijom Kipra, a 14. novembra sastaju se sa selekcijom Hrvatske.

Hrvati će napraviti uvertiru na Malti za "finale" na Poljudu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike